Son klibi ''Dibine Dibine'' icin Afrika'ya giden guzel sanatcı Ece Seckin, yine hayranlarını cok şaşırtacak bir klibe daha imza attı ve Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları albumunde seslendirdiği Vazgectim şarkısını kliplendirdi.
Şarkının soz yazarı Yıldız Tilbe'nin 1995 senesinde seslendirdiği ve bestesi başarılı aranjor Ozan Doğulu'ya ait olan efsanevi şarkılardan ''Vazgectim'', Ece Seckin'in guclu yorumuyla tekrar kaydedildi ve şarkı kliplendi. Ozan Doğulu, guclu ve farklı altyapısı olduğu icin yaklaşık olarak 25 senedir kimseye vermediği ''Vazgectim'' şarkısını, Ece Seckin'in guclu ve dokunaklı yorumuna emanet etti.
Şarkının ruhunu bozmayan nağmeleriyle muhteşem bir iş cıkaran Ece Seckin, Ozan Doğulu'nun kendisine olan guvenini boşa cıkarmadı ve Ozan Doğulu'da guzel sanatcının bu işin ustesinden gelen tek kişi olduğunu dile getirdi.Şarkının klip cekimi icin, bugunlerde en soğuk gunlerini yaşayan Kars'ın Ardahan ilcesine giden Ece Seckin'in yeni klibi iki gunde tamamlandı. Kars, Ardahan ve cevre illerden sevgiyle ve muhteşem bir misafirperverlikle karşılaşan Ece Seckin ve Ozan Doğulu ikilisi, set aralarında hayranlarıyla bol bol sohbet ederek fotoğraf cektirdi.
https://www.powerapp.com.tr/powertur...-sasirtti.html