Arkadaşlar ben denedim en etkili 3 kur şunlar deneyelim ve sonucları paylaşalım. Yaz geldi saclar sıcak havalarda daha cabuk uzar bu kurleride uygularsak bırakın ruzgar saclarınızı savursun

1. KUR
1 tutam sinamekiyi 1 cay bardağı suda kaynatıyoruz. Kaynamaya başladıktan 3 dakika sonra soğumaya bırakıp suzuyoruz. İcine 1 adet bemix ampul koyuyoruz. Diplerden uclara doğru tum saca yediriyoruz. 2 saat bekletiyoruz.

2. KUR
Yarım şişe hint yağını bir cezveye koyuyoruz. kaynayan suyun icine cezveyi koyuyoruz. Su kaynamaya başlayınca cezveyi sudan cıkarıyoruz. İsteğe gore 1 tatlı kaşığı badem yada zeytin yağı koyuyoruz. Sac diplerine uygulayıp sıcak havluyla yada strecle 2 saat bekleytiyoruz. Dilerseniz geceden surup sabah yıkayabilirsiniz.

3. KUR
Yarım turp u rendeliyoruz.1 yada 1,5 su bardağı suda kaynatıyoruz. Kaynadıktan sonra soğumaya bırakıyoruz ve suzuyoruz. İcine 1 yumurta sarısı koyup. Saca yediriyoruz. strec yada sıcak havluya sacımızı sarıyoruz. 2 saat bekletiyoruz.

Ben hint yağı ve sinamekiyi uyguladım faydasını gordum. Cokcok optum. Uygulayalım ve tatil oncesi sonrası resimleri paylaşalım ...