Merhaba arkadaşlar, ben gecen gun koyu kahverengi olan boyalı saclarımı kızıla boyadım. ben kırmızı ve bakır karışımı kızıllıktan istiyordum. bunun icin de palette tarcın bakır ve birazcık da kızıl kullandım. tabi saclarım kahverengi oldugu icin rengi acmam gerekiyordu. bunu da karışımın icine palette acık papatya ekleyerek hallettim Yani iki kutu boyayı karıştırdım bir parmak kadar da kızıl ekledim. Sonuc cok başarılı. Saclarım biraz matlaştı ama gorunurde değil de uclarına dokundugumda belli oluyor. Kırıkları aldırırsam bu işi eksiksiz başarmış olucam. fotoğraf koymayı deneyeyim ama yeni uye oldugum icin bir kısıtlama var mıdır bilmiyorum. hemen deniyorum.

Uploaded with ImageShack.us

İşte bu sacımın şimdiki hali. Bundan once dediğim gibi koyu kahveydi. Guneşte daha canlı, daha kızıl duruyor tabi, fotografta biraz dandik duruyor. Makine bulanık cekmiş. Benim size danışmak istediğim şey şu. Ben bir dahaki boyamada yine aynı karışımı yapmak istemiyorum. Cunku sacım o zaman daha da yıpranacak. Belki bu sefer acık papatyayı kullanmayabilirim diyorum. Sizce o zaman koyulaşır mı sacım? Ve aslında istediğim renk tam olarak şu. Ona tek boya ile ulaşabilir miyim? Teşekkurler

Uploaded with ImageShack.us