Oncelikle merhabalar;
Yardımcı olursanız cok mutlu olurum Ben pek anlamıyorum da sac boyama işlemlerinden... Buğday tenliyim. Orjinal sac rengim siyah. Ama ben hep ''kumral'' sac rengi istiyodum. Bi kac kere evde kendim boyadım ve tabi ki olmadı. Saclarım yıprandı, inceldi... Baya uzadı sonra kestirdim. Kuafore gittim kumral istediğimi soyledim. Hatta pc goturup istediğim sac renginin ornek fotoğraflarını gosterdim. Tabi yapabiliriz dedi. Saclarım boyandı, yıkandı, kurutuldu ve sonuc tam bir hayal kırıklığı. Cunku saclarımda hic bi fark yoktu, bildiğimiz siyah olmuştu saclarım. Ve ben kuafore tek laf edemedim, cıktım. Cok uzulmuştum aynaya bakmak bile istemiyodum cok kotuydu ve hala oyle Şu an saclarım kısa ve diplerim biraz cıktı, ama hemen hemen hic fark yok. Cunku orjinal sac rengim de siyah ) Şimdi yeniden boyamaya karar verdim... Sizlerden yardım bekliyorum

İstediğim renk bu arkadaşlar, cok tatlı bir renk...

1-Bu rengi evde kendim boyarsam nasıl elde edebilirim ? (saclarım siyaha yakın boya, dipler orjinal siyah) Ve orialle acmadan yapabilir miyim bu rengi ?
2- Kuaforde boyarlarsa tuttururlar mı ? Ve orialle acarlar mı ?
Lutfen yardımcı olur musunuz.... Cok istiyorum bu rengi Teşekkurler şimdiden...​