Kızlar sonuc aldığım bir şeyi sizlerle de paylaşmak istedim. Daha once cok şey denedim ama işe yaramadığı icin hic burada belirtmedim.Ben yaklaşık 3 yıldır sac uzatmaya calışıyorum turplu su, sinemaki kuru, bemiksli kuru denedim.Ama sacım hep milim milim uzadı uclarıda incelip kırıldığından yine kopuyor boyu yine aynı kalıyordu.Oncelikle kabullenin ve saclarınızın olu uclarını kestirin.Ben 3 sene boşa cabalarımdan sonra karar verdim ve gidip 3 parmak kadar kestirdim.Sonra da aktardan aldığım sentor bakım spreyini sac diplerime haftada 3 kez uygulmaya başladım 3 saat bekleyip yıkadım her seferinde.Olu uc kalmadığı icin saclarım sağlıklı gorunmeye başlamıştı zaten onunla avunurken 2 ay icinde uzamaya başladığını gordum.Şuan kullanalı 2.5 ay oldu kestirmeden onceki haline yaklaştı. Cok mutluyum.Mumkun olduğunca fon duzleştirici de kullanmıyorum.Şuan cok memnunum.Aldığım aktar cok ama cok bilgili biri.Yıllardır tanırım. Kestirmeye de o ikna etti dediği gibi de oldu. Tavsiye ederim bu urunu fiyatı 15 TL benim saclarıma haftada 3 kereden 1 ay gidiyor.Aynı aktardan Sentor marka sarımsaklı şampuan ve sac kremi de kullanıyorum1 yıldır. 3 urun birleşince umit ettiğim şeye kavuştum