Kızlar, son zamanlarda saclarımla cok uğraşır oldum. Koyu kumral'a boyadığım saclarımı gecen hafta sarı renge boyayarak rengini actım. Cumartesi gunu de peroksit acmak istediğim sacımın ucları yandı. sağlıklı saclara kavuşmak icin kestirdiğim saclarımın yine yıpranmasına sebep oldum .. Forumda hint yağı, tatlı badem ve cam terebentin yağlarının saclara iyi geldiğini okudum ve kendimi hemen en yakın aktara attım. Cam terebentin yağının bir kısmını şampuanıma karıştırdım geri kalan kısmını ise hint yağı, tatlı badem ve zeytin yağı ile karıştırdım. Sanırım bu karışıma cam terebentin yağından bir kapak eklesem yeterli olurdu ama ben şişenin yarısını ekledim. Sizce biz zararı olur mu? Dun saclarıma bu karışımla bakım yaptım ve en son dove'un yıpranmış saclara ozel bakım kremini surup biraz bekledikten sonra sirke kattığım suyla saclarımı duruladım. Saclarımın daha kotu olmasından korkuyorum cam terebentin yağının tehlikeli bir yağ olduğunu okudum cok moralim bozuldu.. Saclarımın uzamasını sağlamak icin bu karşımın icersine sarımsak ucucu yağı yada defne ucucu yağı eklesem faydası olur mu?