Fatma Turgut’un, 10 şarkılık yeni albumum “Elimde Dunya”nın ilk şarkısı “Bir varmış bir yokmuş” 22 Mart Cuma gunu muzikseverlerle buluşuyor.
Uzun bir calışma sonucunda ozenerek hazırladığı yeni albumunun heyecanını yaşayan Fatma Turgut, mujdeli haberi instagram adresinden yaptığı paylaşımla duyurdu.
Fatma Turgut, yaptığı paylaşıma şu notu duştu; " Herkese merhaba. Kalbimden gecenleri buraya nasıl sığdırabilirim bilmiyorum. Heyecandan nefes alamıyorum desem, azıcık da olsa anlatmış olurum derdimi. 10 şarkılık yeni albumum “Elimde Dunya”nın ilk şarkısı “Bir varmış bir yokmuş” 22 Mart Cuma gunu sizlerle olacak, Avrupa Muzik etiketiyle. Videosuyla birlikte. Albumun tamamı ise Nisan ayının ikinci haftası sizin, bizim... Cok fazla insana teşekkur ediyor olacağım. Ruya gibi bir ekiple calıştım, cocukluğumda beni buyuten kahramanlarım eşlik etti bana. Sonra; en kalpten aktaracağım sizlere... Sahip cıkan, değer veren, beni asla yalnız bırakmayan, inanan, yanımda olan dostlarımı... En cok da size... sesim, sizsiniz, albumum sizindir.. Yapımcılarıma sonsuz sevgiyle...
https://www.kralmuzik.com.tr/haberle...heyecani-15490