merhaba arkadaşlar
Suna Dumankayaya ait bi sac uzatma formulu oğrendim bilmem uygulamış olanınız var mı? formul soyle,
Malzemeler:
Zeytinyağı
Biberiye yaprakları
bir tutam adacayı
4-5 diş sarımsak
Zeytinyağını cam kavanoza alıyosunuz, icine biberiye dalı,adacayını,4-5 diş sarmısağı rendeleyip katıyosunuz.kapağını sıkıca kapatıyosunuz. guneş goren yerde 7 gun bekletiyosunuz. 7 gun sonra benmari usulu 15 dk kaynatıyosunuz,2 gece de o şekilde bekletiyosunuz, sonra karışımı suzup kullanmaya başlıyosunuz, haftada bir sac diplerine yedirip strec ile sarıyosunuz.
Biraz uzun bi işlem gibi gorunuyor ama evde butun malzemeler vardı taze biberiye de vardı, dun akşam kavanozda karıştırdım hepsini guneş goren yere koydum sadece bekleme sureleri uzun ama bir kez hazırladıktan sonra bitene kadar kullanılabiliyor. Formul Suna dumankayadan olunca uşenmeden hazırladım, daha once kendisinin aspirinle selulit tedavisi tarifini uygulamıstım 1 ayda selulit falan kalmamıştı vallahi gozlerime inananmamıştım

Arkadaşlar bu formulu deneyen var mı aranızda? ben kullanmaya başladıktan sonra durumları sizinle paylaşırım