Amana Sac Spreyi
AMANA, hem kadınlarda hem erkeklerde kullanılabilen sac dokulmesini onleyici urundur. Ozellikle androgenetik sebepler nedeniyle yoğun ve kronik sac dokulmesi sorunu yaşayanlar icin geliştirilmiştir. AMANA ’nın etkisini oluşturan ve olumlu klinik sonuclar vermesini sağlayan patentli etkin madde Cellium GC dir. Cellium GC neovaskularizasyonu harekete geciren etkiye sahip, dort değişik bitkiden ekstre edilmiş olan aktif madde kombinasyonudur. Sac buyumesi ve sac dokulmesi konusunda etkisi klinik olarak kanıtlanmıştır.

AMANA kılcal damarların gelişmesini uyarır, sac koklerinin beslenmesini arttırır, sacın buyume aşamasının suresini arttırır. (Anagen Faz). Ayrıca buyume aşamasında sac miktarında anlamlı bir artış sağlarken dokulme aşamasında dokulen sac miktarını onemli bir şekilde azaltır. (Telogen Faz). Yani AMANA, sacın hem buyume aşamasında hem de dokulme aşamasında etkilidir ve ayrıca sac tellerini kalınlaştırır.

AMANA dermatolojik olarak test edilmiştir. Hipoalerjeniktir. Yuksek toleranslı formulunde paraben, glikol, koruyucu, renklendirici yoktur. Cok duşuk miktarda alkol icerir. AMANA tum sac tipleri icin uygundur.

Başka bir forumda okuduğuma gore Doktor tarafından onerilmiş.. Benim saclarım hem cok ince hemde cok dokuluyor. Dokulmeyi onlemek icin şampuanımın icine cam terebentin yağı ve bepanten ampul karıştırdım 6 aydır kullanıyorum fakat bi etkisi goremedim. Bu spreyi kullananlar var mı ? Yada onerisi olan