Merhaba kızlar, Yine renk danışıcam sizlere ama onun oncesinde saclarımdaki değişiklikleri gostermem mantıklı olur diye duşundum.
1.5 sene once saclarım siyahdı karamele gecmek istedim ve oryelle acılıp saclarım karamele boyandı baya bi yıpranma oldu tabi o rengi 1 sene boyunca kullandım yaklaşık 6-7 ay once bakır sevdası gelmeseydi belki şuan daha sağlıklı daha uzun olucakdı saclarım ama işte olan oldu.
Kuaforum bakır yapıcam diye farklı bir renk yaptı saclarımı cok koyu oldu ve tekrar acılmak zorunda kaldı sacımda 10dk durdu bana oryel kullanmadığını soyledi ama yine na benzeyen kimyasal bir işlem yapıldı ve saclarım bu renge dondu

Ben tabi yine sonuctan memnun kalmadım sarımsı geldiği icin . Kuaforume de kustum ve ertesi gun saclarımı tarcın bakıra boyadım.

Bu rengi yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ve renk artık aslında oturmuşdu

Ama işte guneşin yakıcılığıyla hafif bronzlaştığım icin biraz kahvelik olsun istedim sacımda ve bugun boyadım ama sonuc husran. Bazı resimlerde pek fark yok gibi duruyor ama ben hic memnun kalmadım saclarım cok cansız duruyor sanki bide. Eskiden boyle değildi tarcın bakır boyadığımda canlı dururdu. Bu sefer %75 vital colours 8-65 kahve kopuğu ve %25 palette tarcın bakır karıştırdım. Ama sanırım eski rengime donmek istiyorum. Guneş ışığındaki cekimlerde tarcın bakır gibi duruyor ama boyamadan onceki tarcın bakır saclarım flaşlı resimlerde bile bakır dururdu bu resmen kahve duruyor hic beğenmedim. Tekrar kac gun sonra boyayabilirim.:26:
Birde neyle boyamam gerek tarcın bakır mı boyamalıyım sizce?

Benim olmasını istediğim renkde buydu;

Saclarımın uclarıda cok yıprandı kestirmemek icin bi suru bakım yapıyorum oryel yapın demeyin ama yada acıcı

Olmadı elimde resimlerle kuafor yolunu tutucam