Merhaba,siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve cok işe yarar şeyler buluyorum gecen gun uye olmaya karar verdim gercekten işime yarar bir suru bilgi bulabiliyorum ve paylaşmakta istedim..

Benm saclarım cok kıvırcıktır.Bugune kadar hiic sevmezdim surekli duzleştirirdim.Ve duzleştirsemde kabarırdı oturur ağlardım resmen Bi ara brezilya fonu yaptırmayıda duşundum ama cok pahalı babam benim saclarımı yolardı valla.Ama bi yandan surewkli duzleştirdiğim icin uzamıyordu bıkmıştım.İşte anlayacağınız gibi nefret ediyodum saclarımdan hep dalgalı saclara ozenirdim..Ta ki bugune kadar artık saclarımı cooook seviyorum =))

Gelelim sadete

Bize lazım olan sadece sacımızın elektirklenmemesi icin sac kremi ve fon makinesi sadece bu kadar!

-Banyodan cıktıktan sonra ya da herhangi bir gunde hatta su an oturduğunuz yerden kalkıp bile yapabilirsnz

- Sacımızı her zaman banyodayken tarıcaz.Sac kremi kullanarak ( bunu coğumuz yapıodr zten.) Kuru sacı kıvırcık sacta taramak cok feci..
-Sacımıza sac kremimizi (onerim elidor 7-24 mukkemmel duzluk yada kıvırcık saclılar icin olanıda olablr ) bolca suruyoruz Ve doğal haliyle kurumaya bırakıyoruz.Cok hafif ama cok hafif nemliyken.Sacımızı duzleştirirken yaptığımız gibi tepeleri toplayıp allt bolumden başlıyoruz once fon makinemizi en yuksek hızına getiriyoruz ve sıcaklığını orta dereceye ayarlıyoruz.Sıcaklığı cok onemli değil onemli olan hızı bu yuzden en yuksek ısıya getirip saclarımızın kırılmasına izin vermeyelim..Ve dik tutaarak fon makinesini sacımızın ucunuda elimizle tutup hafif cekip dalgasını azaltcak şekilde tutuyoruz.O şekilde tepeden tuttuğumuz fon makinesini tepeden ucuna kadar cekiyoruz (Tarak kullanmadan) Ve bunu 3-4 defa yaptıgımızda dalgasının azaldığını fark edeceksinz.Tutam tutam bunu yaptığımızda daha az dalgalı ve havalı bir saca kavuşuyoruz.Cok hafif biraz daha sac kremi surebilirz.

(
eğer saclarınız dipten kıvırcıksa kururken tepeden sıkı bi topuzla kurumasını beklemeniz faydalı olur.)

Ben yaptım ve cok memmunum aşırı kıvırcık saclarım dalgaya donuştu ve hep boyle artık

anlamdığınız yerde yardımcı olablrm