Uzun suredir uzerinde duşunduğum bir konu.Sanırım 6-7 kez yaptığım denemeler sonunda bir turlu istediğim rengi tutturamadım ve saclarım aylarca eski haline girmesi icin ev nobetleri gecirdiğimi biliyorum....Arama motorunda bu konu uzerine arama yaptığımda bu site ile karşılaştım ve hemen uye oldum.Uzunca bir sure acılan konuları takip ettim ve bilgi sahibi olmaya calıştım....Ama yinede burdan bu konuda deneyimli uyelerden yorum almak istiyorum....

Saclarım kirli sarışın olarak tabir edilen bir renk tonunda.Yer yer Sapsarı olan sac telleri yer yer gri ve siyaha yakın tonlarda....

Oncelikle sacları daha koyu bir renge donuşturme işlemi yapmak istiyorum.Kahve tonlarında bir renk ve Yansıması kesinlikle kızıl ve turuncu tonlarında olmayacak.

Daha onceleri 6.00 koleston koyu kumral yapmıştım ve saclarım resmen turuncu bir şekilde parlıyordu ışıkta.

Renk biraz acıldığında ise voila naturel kahve 4.3 ile boyadım ve saclar guneşte dore şeklinde parlıyordu.

Şimdi merak ettiğim konu şu arkadaşlar.Sac boyalarında numaralar adlı konuyu da uzunca okudum ve asıl onemli olan şeyin yansıma renkleri olduğunu oğrendim.

Şimdi saclarım acık kumral renginde.Ben ise koyu bir kahve tonları istiyorum ve yansımasının doğal durmasını istiyorum...

Ama sac zemini acık renk olduğu icin coğu kez kahve tonlarına boyadığımda turuncu ya karamel tarzında yansıma renk ortaya cıkıyor...

Şimdi saclarımı once 4.00 voila espresso ile boyatsam ve uzerine 5.1 buzlu kahve attırsam renk daha iyi mi oturur yoksa direk 5.1 buzlu kahve ile mi boyatsam bu konuda biraz bilgi lutfennn...:44: