Merhaba kızlar. Ben uzun zaman sarı rengi kullandım ama son 4 yıldır koyu kahveyim. Sarışın olduğum yıllarda sacımı bir kez Wella Blondor toz acıcı ile acmıştım koyu renkten ve sonrasında deneye yanıla hep sarı tonlarına boyamıştım. O yıllarda Koleston, Loreal ve Schwarzkoph'un boyalarını kullanırdım. Loreal'in cok cok acık kullu sarısı ile Koleston Platin en beğendiğim renklerdi. Şimdi uzun zaman hicbir deneme yapmayınca eskisi kadar cesur değilim ve sarı boyaların icerikleri vs. değişti mi bilmiiyorum. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla cok fazla yeni renk gelmiş

Saclarımın gercek rengi orta kumral ve ince telli. Mesela Koleston'un Platin rengiyle boyadığımda resimdeki renge cok yakın olurdu. Veya Loreal'in cok cok acık kullu sarısı ile boyadığımda tam kutudaki renk olurdu. Hatırladığım kadarıyla koyu kahve boyayı toz acıcıyla acınca cok acık dore sarı bir renk olurdu. Bunun ustune hangi renkle boyarsam acık sarıya donuk bir renk elde ederim? Hedefim dore harici sarı tonları cunku cilt rengime dore veya karamel tonları hic gitmiyor:26:
Yardımlarınız icin cok teşekkur ederim