Arkadaşlar merhaba bıttım sabunu siirt'te yapılan ozel guzellik sabunudur. sac problemlerinde etkili bir cozum sağlıyor ben kullanıyorum ve gayet memnunun sizlerede bu konuda yardımcı olmak mahiyetinde bir tavsiyem var. eğer sac dokulmesi, sacta aşırı yağlanma, kepek sorunu, kaşıntı ve benzeri sorunlarını varsa sizlere şiddetle bıttım sabunu kullanmanızı tavsiye ederim Bıttım nedir diye sorarsanız sizlere onuda acıklıyayım yabani fıstık ağacında yetişen ufak taneli yeşil bir bitkidir. guneydoğu bolgesinde ozellikle siirtte yetişmektedir. turkce olarak bıttımın adı menengictir bildiğimiz gibi menengicten kahve yapılır onunda lezzeti ap ayrıdır menengic yaprak ve meyvesinden yağ cıkartılıp sabun uretilmektedir. sabun bir cok rahatsızlığa iyi gelmektedir. sabun en belirgin ozelliği kısa surede duzenli bir kullanımda sac dokulmesini onlemekte ve sac hucrelerini yenileyerek saclarını sağlıklı kılmaktadır. ha unutmadan şunuda belirteyim saca olduğu gibi cildede faydaları var egzama, mantar, kaşıntı ve gecmeyen yaralara iyi geliyormuş.
1 kg fiyatı 19 lira ben şu siteden satın aldım Bıttım sabunu saclarınız ve cildiniz icin doğal formul! ve kullanıyorum sizlerde deneyebilirsiniz denemekte fayda var diyorum :2: