arkadaşlar yazılanları okuyunca benim bundan 4 sene onceki halim geldi gozumun onune ve deneyimlerimi paylaşmak istedim

oncelikle 5 sene once bazı durumlar yaşadım ve bayanların coğu gibi acısını saclarımdan cıkardım :2:
oyleki;
saclarım kızıldı (kırmızıya donuk) sık rofleye dondum...
2 ay sonra hooop siyaha boyattım...
1,5 ay sonra kuafore girdim ve yine sarı istediğimi soyledim. kuaforum oyle para manyağı biri değildir
"titanya yapma yanar ben boyamam" dedi hatta resmen yalvardı ama ben
"yanacak biliyorum,sen yak..." dedim ve ikna ettim kızı.
Allah razı olsun 2 dakkada 1 paketleri acıp kontrol etti aşırı bir zarar oluşmadı...
bundan 3 ay sonra bende yine bir kızıl aşkı depreşti ve olan bu boyamada oldu...
kısacası saclarımın ırzına hemde baya bi gecip ruhuna fatiha okuduk

sonra kendimi aktarda buldum; cam esansları ceşit ceşit yağlar eczaneden alınan kurler . . . v.s
senelerce uzun olan saclarım ucubik bir halde;gelde uzulme...
durumu sessizce izleyen anneannem artık dayanamadı ve beni cekti en sonunda

"kızım SAC SEFADAN TIRNAK CEFADAN UZAR,sen saclarına uzuluyorsun onlar uzamıyor,uzamadıkca sen uzuluyorsun bir rahat bırak şu saclarını..." dedi. benim surat ifadem aynen bu =

neyse efem ben butun yağları bıraktım. saclarımı hergun yıkamaktan azad ettim.haftada 1 normal rutinim olan sac maskeme ve her duş sonrası kırık uc onarıcıma dondum...
ve cidden moralimin yuksek olduğu donemlerde saclarımın daha hızlı uzadığını gordum...

saclarınızı uzatmakmı istiyorsunuz?
kızlar her gun yıkamayın uzamnların dediği gibi sacın kendi urettiği yağ varya o yağ;o yağ sacların uzaması icin kesin cozum.(tabiii 1 hafta yıkamayın demiyorum gun aşırı)
saclarınız sağlıklıykende yaptığınız rutin bakıma devam edin...
ve en onemlisi
saclarım ne hale geldi diye duşunmeyi dahası uzulmeyi bırakın...
eski toprak nede olsa 85 yaşındaki kadının sozleri beni kendime getirdi...
gercektende
SAC SEFADAN TIRNAK CEFADAN uzuyor...
tuhaf bir kısır dongu
siz kısa saclarınıza takıp uzuluyorsunuz sacta sefadan uzadığı icin uzaması yavaşlıyor.
uzaması yavaş diye uzulmeye devam ediyorsunuz yine uzamıyor...
1 senede erkek gibi olan saclarım omzumun altına indi bu arada o donem

nedenmi bu yazıyı yazdım? "kıyamamki ben size"
aslında hic uzulmeyin hic birimiz uzulmeyelim...
ama hayat şartları belki saclarımızı duşunup kendimizi kahretmekten vaz geceriz emniyet kemeri misali...

sizleri seviyorum