Arkadaşlar bende bir boya mağduruyum malesef ki. Siyahtan kumrala geciş denemem sayesinde.
Saclarım şu anda uc kısımları ciddi anlamda pert durumda. Kırık ve yıpranmış goruntusu cok sıkıcı.
Surekli yazdıklarınızı inceleyip denemeler yapıyorum. Badem yağı hint yağı corek otu yağı vs ve bir miktarda cam terebentin kattığım kur hazırladım gayet iyi geliyor.
Ben saclarımı hem beslemek hemde bir an evvel uzatmak icin bu yontemleri deniyorum. Hint yağı ve corekotu yağını terebentin bu amacla karıştırdım badem yağı ise zaten bakım icin cok etkili olduğunu cocukluğumdan beri biliyordum onu da ekledim birde burdan oğrendiğim bephanten ampul ve bemix ampul ekledim 2şer adet. Sonra iyice karıştırdım.

Bu kur yetmedi bana daha da etkili birşeyler denemek istedim. Şampuana cam terebentini karıştırmak yaygın bir yontemdir bende bunu yaptım. Fakat yukarıda bahsettiim yağlardan da cok az bir miktar 700 ml şampuanıma ekledim.

Bunu deneyen var mı? Ya da saclarımda herhangi bir sorun oluşturabilir mi?
Bir defa once kuru uygulayıp sonra bu şampuanla yıkadım.
2 gun sonra ise sadece bu şampuan ile sacımı yıkadım. Şu an iyi guzel gorunuyor ama yararı zararı nedir bilgisi olan varsa paylaşırsa cok cok sevinirim...