arkadaşlar artık dayanamıyorum --- kesinlikle bi sac duzleştiricisine ihtiyacım var yoksa saclarımdan gene vazgecmek uzereyim ... gecen ay cok araştırarak remington s1005 -modelini aldım 3 gun hergun denedim fakat bukle yapma ozelliği olmadığı icin isteğimi karşılamadı -- ama saca parlaklık veriyordu o -artısıydıı ayrı!!
ama bukle yapıcam derken saclarımın uclarını hep yaktım - soluğu kuaforde aldım bakım yaptırdımm keratin ve protein yuklediler sacıma-biraz daha duzeldi yoksa taranmıyordu bile....yolukyoluk duuruyordu saclarım.
şimdi ise almaya karar verdiğim marka Braun Satin Hair Colour ES3 Sac Duzleştirici- sini istiyorum bir sitede 240 yorumda olumlu old. okuyunca tamam dedim ... bunu almalıyım --
benim icin en onemli olması gereken ozelliği-- sacı yakmaması - kırmaması-- bukle yapabilmesi --parlak gostermesi- gibi yani cok şey istemiyorumm
kk. bayanları bu urunu kullanann varmı aranızda ?? mennuniyetinizi ve kullandığınız duzleştiricilerinizin isim ve modelleri- yazarsanız cok memnun olurumm - benimde saclarım guzel olsun bu benim hakkım deilmi ama ------http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_crya.gif