arkadaşlar sacımın gecmişini anlatıyorum. koyu kumral olan saclarıma 2 sene once acık karamel yaptırdım ve hala ole yani başka bir boya yok sacımda dibi geldikce de kuafore dip boyası yaptırdım.
artık kendim boyamak istiyorum. birkac kere foruma yazdım fln sac boyama girişiminde bulunmak icin ama cesaret edemedim en son olarak syoss altın karamel boyayı aldım sacımın ucunda denemiştim renk farkı olmadı dibi gelen bi yerde denedim yakın oldu ama biraz daha turuncu gibi parlama var cok az bir kısımda denediğim icin tam net anlaşılmıyor.:44::44::44:
dip boyamı bu boyayla yapıp ustune syoss altın karamel ve acıcılığı olan bi sarı karıştırıp komple boyamak istiyorum sadece 1 2 ton acmak icin ama sarının markasına ve rengine karar veremedim onerilerinize ihtiyacım var. ayrıca eminim hepinizin bildiği bir şeyi sormak istiyorum boya sacta cok durursa dahamı koyu olur yoksa acık mı? ayrıca boyaya su katılırsa renk farkı ne olur yine?? ha bide dip yaptığımda hafif turuncu olmuştu demiştim o olmaması icin cok az sarı katsam nasıl olur cok soru sordum biliyorum ama cevaplarsanız cok sevinirim)))))))))))))))