selam kızlar benim birkac sorunum var.Size bir kac soru soracagım.Sac uzerine.

kardeşimle benim saclarımız cok kuru ince vede kabarıyor cansız şekillenmiyor. Kardeşim erkek ama onu bastan soyluyum benden 3 yaş kucuk benim yasım 21 neyse konuya giriyim

1) Dediğim gibi saclarım cok yıpranmış kotu durumda kardeşimde de Dht yerleşmiş durumda sac koklerine buyuk ihtimalle bize soyle ablalı kardesli ortak kullanacagımız yada yarı ayrıda alırız ama ekonomik uygun fiyata sacı hem beslicek hemde nemlendirecek soyle sac serumu var mı yıkanmadan olan? ne onerirsiniz her kafadan bir ses cıkmasın ama kardesimde bende cok uzgunuz bu duruma gerci ben alıştım artıkda o ergenlik donemlerinde kız arkadası dalga gecmis zoruna gitmiş cocugun uzulup uzulup duruyor oyle :S saclarımı soyle kokten uca besleyici guclendirici nemli paralk dolgunluk kazandıran bi serum olsun sert saclarımız cok kuru oldugu icin vede dht etki etsin.

2.olarak philips bir keratinli duzleştiricisini gordum reklamda hem besler hem duzleştirir diyor o nasıl oluyor onun hakkında bilgi almak isterim.Onerirmisiniz?

3.olarakda yuz icin sivilce akne yapmayan besleyici nemlendiriciler istiyorum soruları benim gibi 1) 2) 3) seklinde cevaplarsanız sevinirim teşekkurler kızlar