Merhaba arkadaşlaar.
İnsanlar bunalıma girdiklerinde alışveriş yapar değil mi? Yada mantıklı olabilecek değişiklikler yaparlar kendilerinde. Ne bileyim işte. İşe yarayacak mantık cerceesinden cıkmayan 'benim canım yanıyor!' deyişleri olur insanların. Gel gor ki; benim bunalıma girdiğimi anlamaları icin kafama bakmaları hep yeterli oldu. Cunku ben sac taramayı bile beceremeyen ben, her bunalım evresinde sacımı ya boyamaya kalkıyorum ya da kesmeye. Ve sonucları beni delirttiği gigi, kuaforude mutlu ediyor.
Eh şimdiki problemim, 2 kutu palette yoğun acıcıyla siyah sacımı turuncu festivaline donduruşum. 6 aydır boyamıyorum saclarımı sadece uc kısımlar boya ama neticede kendi sacımda siyah.. Ayaklı zeka ben, cok becerikliymişim gibi aldım boyayı elimee. İlk kutuyu kullandım, acık kestane tadında birşey oldu. Ve hırsımı saclarımdan almaya yeminliymiş gibi ikinci kutuyuda kullandım ve bu sefer diplerim sarıya yakın bir turuncu oldu ve uca kadar ara ara turuncunun her tonu var. Aslında kotu durmuyo diyebiliriz ama bu kadar ton beni delirtmeye yetiyor
Yarın ciddi bir yemeğe gitmem gerek ve ben gokkuşağımın o yemeğe gelmesini istemiyorum!
Aklımda iki renk var aslında. Daha doğrusu ben, Hayley Williams'ın o capcanlı turuncusunu istiyorum ama sevgilim olacak şempanze rihanninin koyu kızıl tadında parlak kırmızısını yapmamı istiyor. Ya kafa benim kafam di mi ama? Benim istediğim olmalı diye kendimi kandırarak bana yardım etmenizi istiyorum. Bugun bu sorunumu halletmeliyim cunku.
Aklımda şu var; Hayley'in turuncusu olmasada, ona yakın bir turuncuyu nasıl elde edebilrim?
Ve hadi bunu becerdim diyelim; ilerde o sacı parlak kırmızıya dondurmek kel kalmamı sağlar mı? Yada cok mu yorar beni?
Bana yardımcı olmallısınız yoksa kararı ben verip yemeğe, turuncu gokkuşağım yerine parlayan bir kafayla gitmek durumunda kalabilriim. Bu soğuk havada kel kalmak, anca benim becerebilceğim bişe zaten
Biri bana engel olmalı! :'(