Kızlar, benim saclarımın rengi şu anda platin sarı, yaklaşık 4 aydır bu renkteler, ağustos ayında actırmıştım, 2 hafta once de dip boyamı yaptırdım. Fakat şimdi mavi siyaha donuş yapmak istiyorum. Daha once 4 yıl platin kullandım, cevremdeki herkes hic yakışmamış, zombi gibi gorunuyorsun, hastalıklı gibi gorunuyorsun dedi, ben cok acık beyaz tenliyim, gozlerim ela, kaşlarım da acık renk, ki hic makyajsız dışarı cıkmam, makyaj olduğu halde oyle diyorlardı. Daha sonra sıkılıp, cikolata kahveye boyattım saclarımı, bi sure oyle kullandım, ama sonra tekrar sıkıldım ve mavi siyaha boyattım, cok da guzel oturdu rengi, tuttu, kuaforumde tutturdu. Herkes cok beğendi, cok guzel tepkiler aldım. Bu sene tekrar sarıya donmek istedim ve gidip actırdım, tabii ki cok zor oldu, bi anda mavi siyahtan platine geciş yapmak ama sağolsun kuaforum yaptı, tam 4 kere acıldı saclarımın rengi, anca oturdu platin, ve şimdi tekrar mavi siyaha donmek istiyorum ama cok kararsızım, sizce ne yapayım, platine devam mı, yoksa mavi siyaha mı geciş yapayım ?