merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.sacını binbir hale sokup mahfetmiş biri olarak size dun kafadan atma sac maskemi ve sacları nasıl mukemmelleştirdiğini anlatayım.ilk once bunun icin elinizde defne nin garlı maskesinin bulunması gerekiyor.cunku sırf yağ karışımları bana gore saca faydadan cok zarar sağlıyor veriyor arkaşlarımız soylemiş duzenli yağlarla bakım yapıyorum diye bence yağın fazlasıda sacın kurumasına sebep oluyor denenmiştir o yuzden ben duşune duşune şoyle bir care buldum ya bişey olsun ki krem kıvamında efenim icine evimdeki yağlardan az az karıştırıp yağlı bulamaca donmeden gece sacıma surup sabaha kadar sacımda bekleteyim elimde defne garlı sac maskesi vardı işte maskeden bir tabağın icine iki parmak alıp sonra icine evimde bulunan yağlardan karıştırdım elimde hint yağı sonra gliserin(ki gliserine cok dikkt edin 2,3 damladan fazlası sacı kurutur sonra onceden kaynatıp hazırladığım maydonoz ve ısırgan otu suyu ve zeytınyağı hepsinden azar azar karıştırıp gece yatarken sacıma surdum sabah kalktım ve saclarımı yıkadım ve saclarım yumuşacık pırıl pırıldı bundan sonra hafta bir yapacağim tek bakım
maskem budur arkadaşlar sizede oneriyorum cıvık cıvık yağ maskelerine son en iyisi bu daha aranıza yeni katıldığım icin bazı şeyleri yanlış yapabilirim şimdiden ozur sorularınız oursa yardım etmeye calışrım arkadaşlar