Lutfen yardım edin yani artık dışarı cıkmaya utanıyorum.
Saclarım dalgalı, ince telli ve kabarık ! Kabarıktan ziyade elektrikleniyormuş gibi surekli ucuşuyorlar
Artık dışarı cıkmaya utanır oldum, surekli topluyorum, acmaya da utanıyorum yani. Şuan omuzumdan 2-3 santim aşağıda, uzamasını bekliyorum belki dalgaları acılır da kabarıklığı soner diye ama sacım cok yavaş uzuyor 1 yılda anca 2-3 santim. Bunun icinde turp suyu falan deneyeceğim. Şimdi benim size sormak istediklerim şunlar;

Oncelikle sacımı uzadıktan sonra kestirmeyi duşunuyorum ama boydan değil, kat attırıcam ya da boyle mi kalsın ?
Şu elektriklenmeyi onleyecek bir şey soyleyin lutfen artık bıktım, sac hic parlak gozukmuyor. Yağ, krem sur falan demeyin zaten sacım cok cabuk yağlanıyor Lutfen şu kabarıklığa bir cozum :/
Ve son olarak ; şuan Elidor kullanıyorum, sacım genelde cok yumuşak Elidor daha bir yumuşak yapıyor, iyi geliyor ama değiştirmek istiyorum, siz hangi şampuanı onerirsiniz ?

Yardım edin, oyle bir durumdayım ki, kendimi rezil hissediyorum, herkesin sacı bu kadar guzelken ben kendimden utanıyorum, lutfen