Merhabalar. Benim saclarımda rofle vardı. Ama uzamıştı ve dip boya yaptırıyordum. Sonra gecen hafta kuafore gittim. Amacım kullu kumraldı. Tabi her zamanki gibi kuafor beceremedi. Kesinlikle muşterinin ne istediğini anlamıyorlar.
İşlem sırasında sacımı loreal effasor ile boyasını kusturdu. Sonra da artık ne renklere boyadıysa (renklere diyorum cunku 3 kere boya yaptı. Cunku hicbirini beğenmedim) artık kesnlikle benim istediğim kullu kumralla alakası yoktu. Ama artık daha fazla mucadele edemedim ve eve geldim. Ertesi gun sacımı voila 3 (koyu kestane) ile boyadım. Ama bu renk de icime sinmedi.
Şimdi benim sorum istediğim kullu kumral ya da kullu sarı tonlarına ulaşabilir miyim?
Palettenin yoğun acıcısından aldım. Bir de netten boya siparişi verdim. Boyalar şunlar: Loreal majirel 8. koyu sarı,10.1 acık sarı kullu ve 9.1 sarı kullu; igora royal 12.22 ozel acıcı yoğun kullu, 7.12 kumral sandre kullu ve 0.22 turuncu azaltıcı. Bu arada 12.22’nin gelip gelmeyeceği henuz net değil.
Şimdi ben istediğim kullu kumral ya da kullu sarı tonlarına asıl ulaşabilirim? Yardımcı olursanız cok cok sevinirim.
en altta sağdaki kusturma işlemi sonrası.
ust sağdaki şimdiki hali. alt soldaki kuaforun boyadığı sac.
benim istediğim tonlar ise yukarıdaki en soldaki resim veya onun yanındaki resim yani esmer kızın sacı gibi.