Kızlar merhaba, saclarım siyaha boyalıydı ve ben her 2-3 yılda bir olduğu uzre sarı saca resmen aşermiştim! Forumun altını ustune getirdim sarı sac ile ilgili herbirşeyi okudum evde kendim mi yapsam kuafore mi gitsem nereye gitsem falan diye... Cunku daha once yanlış kuafor seciminden saclarım bu uğurda yanmıştı!! Ama forumda tam olarak kuafor adını veren ve acık acık boyle yapıyor şoyle memnunum diyen ve karar vermemi sağlayan bir icerik de bulamamıştım.
İstediğim sarı tonu da şuydu; icinde hic kızıllık veya altınlık olmayan, metalik platin sarı bir de az biraz kullu ve parlak olucak

Sonunda bizim mahallede gecen sene acılmış bir kuaforu gozume kestirdim. Aslında hicbir fikrim yoktu bir gun gozum karardı ve yakında olup da en uygun fiyat veren yer orasıydı(evet oncesinde ciddi bir piyasa araştırması da yapmıştım tabii) ve oraya gittim!
Başardı arkadaşlar, cidden başardı kuaforun adı Mehmet Koca adam sozunun eri cıktı! Kuaforun adı da Salon MK Kucukyalı'da.Burada size tavsiye etmemin sebebi şu ben 2 sac rengi severim siyah yada platin sarı. Yıllar boyunca yanlış bir cok kuafore gittim ve saclarım cidden mahvoldu. Bu adamın ozelliği hem uygun fiyatlara sahip olması, hem Schwarzkopt'un Blonde Me serisinin urunlerini kullanması yani kaliteli malzemeler ile calışıyor, hem de sacıma hasar vermeden bu radikal isteğimi yerine getirmesi. Ben daha once Bağdat Caddesi veya Nişantaşı kuaforlerinden cıkmazdım, sonra oralarda servet harcamama rağmen saclarımı yaktılar gordum ki kuaforun iyisi oyle secilmiyormuş!!!
Eğer sarı sac meraklısıysanız ozellikle bu kuafore gidin Meltem gonderdi deyin uygun fiyata risk almadan istediğiniz sarı tonu neyse elde edersiniz. Şimdi ne demek istediğimi resimlerde anlatayım de ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz sozune uygun davranmış olayım :79:

Bakın burda kendi saclarım, kuafore ilk gidişimdeki saclarım yani acma işleminden sonraki ilk elde edilen sarı ve ikinci gidişimdeki tam istediğim metalik kızıl icermeyen platin tonun resimleri var. Kuaforu merak edenler google da salon mk kucukyalı diye aratıp ulaşabilirler.