Arkadaşlar bir sure once saclarım aşırı derecede dokulmeye başladı.kendi sacım kestane liseden beri rofle yaptırıyorum.cok yıprandı ve cok dokuldu.sonra rofleyi ve boyayı bıraktım. hamile kaldım sac fışkırdı kafamdan hormonlardan sanırım. doğum yaptıktan tam 1 sene sonra yani 2 ay oncesi yine dokulme başladı ama bu arada bebeğim 4 aylıkken dayanamayıp rofle yaptırmıştım.saclarımı rezil ettiler. 3 ay once bi daha yaptırdım iyice mahvoldu.aralarda da hep dip boya yapıyordum.saclarım resmen pamuk şekeri gibi oldu ve dediğim gibi dokulme başladı. bu arada 4-5 aydır anneminde saclarında dokulmeler başladı.bi suru şey denedi.aslında ampuller formunda yazdığım gibi hint yağı ,badem yağı ve ampulleri kırıp (bepanten,evigen) haftada 2 kere yapınca saclar yeniden cıkıyor. fakat yağlı formulleri arındırması zor olduğundanmıdır nedir yapmıyoruz ya da uşeniyoruz işte ne bileyim.. 1-1,5 ay once telefonlarımıza turkcellden (faydalı bilgiler tarzı bi şey) bir mesaj geldi.annem hemen denedi ve dokulmesi şıp diye kesildi. ozamandan beri bana şunu yap kızım diye diye dilinde tuy bitti. keşke ozaman yapsaydım o sure zarfında avuc avuc dokuldu saclarım sinirimden ağlıyordum. en son bu pazartesi yani 2 gun once yaptım veeee sonuc mukemmel. daha ilk uygulamadan sonra dokulmem bıcak gibi kesildi arkadaşlar,oyle mutluyumki..ayrıca o kedi tuyu gibi yanık saclar gitti yerine ipek gibi saclar geldi inanamıyorum. formul şu: 1 cezve suya bir tutam dovulmemiş corek otu 5 dakika kaynatın.ılıyınca icine 4 damla cam terebentin ile masaj yapın.başınızı sarıp 20 dakika bekletin.haftada 2 kere.. işte annem bunu uyguluyor yalnız o durulamıyor. ben ise saclarım cok yanık olduğu icin cam terebentinde sacımı daha kotu yapıyor tel gibi oluyor onu koymadım sadece corekotunu kaynatıp surdum havluyla sardım sonra fonle kuruttum,durulamadım bende. 2 gun oncesine kadar elimi her attığımda avucla sac gelirken şimdi hic yok .anneminde aynı şekilde.siz isteğe gore deneyin bence pişman olmazsınız.sormak istediğiniz bi şey olursa da seve seve cevaplarım.