Kızlar merhaba yazım biraz uzun oldu ama sabırla okuyacağınızdan eminim.Umit ediyorum ki kızıl sacını akıtmak isteyen hanımlara yardımcı olurum;

Bir kac gun oncesinde sacımı can sıkıntısında kızıla boyadım.Boyar boyamaz pişmanlıkta cabası:2: Kendi sac rengim koyu kahverengi.Ustune başka boya ile boyayıp sacımı yıpratmak istemediğim icin zaman gecmesini beklerken evde kendi kendime bakım yapayım dedim.Sacımdaki kızılın akacağından haberim bile yoktu bakımı yapmadan once

Bakım icin hazırladığım malzemeler şunlar:
- 6 corba kaşığı zeytinyağı(sacım cok uzun sırtımın ortasını geciyor)
- 1 tatlı kaşığı badem yağı
- 1 tatlı kaşığı buğday yağı
- bir kac damla gliserin
- bir kac damla bebe yağı(johnson bebe yağı)
- 1 adet yumurta sarısı beyazı hep beraber

Bu malzemelerin hepsi zaten daha once aldığım evde bulunan malzemelerdi.Karışımı hazırladım boya fırcası ile diplerine daha sonra sacımın tamamına ellerimle yoğurarak uyguladım
Sonucta bakım deyip 1.5 saat kafamda beklettim tabi bone taktım bu arada.Bu saatin sonunda banyoya girdim kafamı yıkamak icin.Şampuan yerine marketten aldığım kukurtlu zeytin yağlı sabunu kullandım.İlk suyla sacımı akıtmaya başladığımda bir de ne goreyim sacımdan camur gibi kızıl boya akmazmı
Nasıl mutlu oldum anlatamam.En son sacımı normal şampuanlayıp uclarına sac kremimi surdum.Kurutup rengine baktığımda gozlerime inanamadım saclarım kahverengi karamel olmuş