nişanım icin %100 gercek sac cıtcıt almıştım internetten.sacınıza uyguladıgınız her şekli onada uyguluyabilirsiniz dediler.
fakat bu saclar duz ve ince telli bir sac cıktı benim kendi saclarım ise kıvırcık maşa yap hic bozulmaz
neyse nişanda saclarım salık kıvırcık yaptırdım kuaforde mizampli makinasına girdim.cıtcıtları sararken jole surup sardılar.cıtcıtlar biraz daha fazla bekledi makinada.sokerkende bolca spray sıktılar.
nişanda kendi saclarım hic bozulmadı kıvırcıklığı ama cıtcıtlardan bir kac tanesi hemen dumduz oldu.kuaforden eve gelince duzleşen birkac tutam sacı evde hemen maşa yapmıştım acele ile.
şimdi duşunuyorum duğunde de kullansam yine aynı şey olacak duzleşecek.duz sac oldugu icin cok tutmuyor şekli hemen salıyor kendini.acaba cıtcıtlara perma yaptırsam mı diyorum.
normalde hic kullanmıyorum cıtcıtları bi nişanda bide birisinin duğununde taktım.bide kendi kınamda duğunumde takarım ama yine duzleşecek.perma yaptırsam tutar mı acaba cıtcıtlara o geldi aklıma sizlere sorayım dedim.