cocukken anneannem kına yaprdı sacıma ben de yapardım falan. 19 yaşındayım saclarım 6 yıldır cok fazla dokuluyo boya istiyo insan tabi ama ben boya da doker diye cesaret edememiştim bu yuzden kızıl tonlarınıda sevdğimden kına yapıyordum . gecen sene sacım kendi rengindeydi acık kahve saclarım kumral gibi bi şey yurtta kızlar saclarına oksedan suruyorlardı falan ben de dednedim aralıklarla 3 sefer oksedan surdum sacıma ve oyle guzel bi renk cıktı ki cok cok doğal elde edilmesi de cok zor bi renk . başak sarısı gibi anlıcanız cok hoştu ve insanlar hep sac rengimi soruyodru bu arada golge gibi yapmştım tum sacımda yoktu ama salak ben 1 yıl o sacı kullandıktan sonra bi anda bunalıma gir paltte naturl bal kopğu alcktım ya da kına saclarım dokuluyo boya da mahveder diye git kına al 3 ay da 4 kez kına yap saclara saclar ateş kırmızısı ilk zamanlar iyi ama sona gozume cok cirkin geldi oksedanlı yerler yıkadkca turunclştı bi de millet ne oldu başak rengi saclara dediler bi uzuldum 20 gn once ilk defa platte acık karemele boyadım sacı tuttu ama kına bu belli oluyo tabi kırmızı kırmızı şimdi ne yapsam bilmiyorum oriyal acar mı bilmyorum ama denemeye korkuyorum mahvolck saclarım size tavsiyem kına icin cok cok olen aman en sevdğim kızl tonu diyen ben bile sıkıldım kınadan bi kac ayda yapştı sacıma cıkmıyo . yapıcaksanız eğer bi kac kez duşunun derim malum kınadan donuş yok gibi bişy