]merhaba arkadaslar ya ıkı gundur kuafore gıttım sırf dıplerı gelen sacımı postıslerle de uyum saglasın dıe butun dıp boyatıcaktım paket boyayla ama bi guzel cayır cayır yaktı benı ustune ustluk sen butun dedın dio hey allahım paketle dıe annem konustu akıllı olana bı defa yeter bıseyı anlatmak yuzkere mı paketle dıcez ama gercekten hayatta aglamadıgım kadar agladım hem kuaforde hem evde dun eve geldık bugun sabah yıne gıttık bıyerı kahve kalmıs lımon sarısı

saclarımın arasında onu duzeltmeye bu kez etrafında ciyak kalan yerlerı de duzeltmek ıcın tekrardan paket yaptı yanı ıkı gunde 4 kez ıslem oldu hem bu arada dunu konuyu konusurken bıze dıklenıo fln ben artık ıkı gunun stresı uzuntusu hayal kırıklıgyla zor tuttum kendımı dayanamadım ve agladım o arada ne dese begenırsınız aglaman bıtınce cagırırsın dedı orıelı yuzune atcaktım zor tutum annem vardı ynaıdma yazık cagırdı bıtırdık ıslemı ben nasıl ıcımı ceke ceke kac saat agladım durdum tık demedı ınsafsız sonra acıldı konu bıraz bı o bı annem konuyu ızah etmeye calısıo sonra ben bısey dıcem dedım bende anlattım o benımle de konusmaya basladı ben ne kendıı sesımı duydum ne onun soru sordu bana bende bi dk dedım ben senı dınleıdm sende benı dınle suan senı duyamadımki cvp vereyım anlamadım cunku dedım e sen benı dınlemedın bende senı dınlemem dıo allahım ne yapcagımı sasırdım cıldırcaktım artık sacalrım e n sonunda oldu cıktık ve ben artık uzayasa kadar saclarımı siyah bant takarak kullanmak zorunda kalcam ve bırdahada asla platıne boyamıcam hele butun aslaaaa

cok kotuyum diplerım derım ınanılmaz agrıo saclarım taranmıcak sekılde onu bunu bırakın lımon sarısı gıbı oldu offf allahım ya
arkadaslar bu konuda acıl cozum vercek fıkırlerı olan varmı
destegını esırgemeyın nolur bugun konusmaya ıhtıyacım var kendımı ıyı hıssetmeye ıhtıyacım var offf nacam ben bu sacları rengını seklını offff

onumuzde bayram var platın rofleyken kımılerı olumsuz elestırı yapıodu hadi kendımı gectım sımdı bu haldeyken yıen elestırı yapcaklar ben ınsanların hep ıyı seylerını konusurum onların mutlu hıssedıcegı konuları konusmak ısterım ınsanlar needen boyel onuda anlamıorum

cok uzuluorum ben napcam ya