Son yıllarda şarkılarıyla dinlenme ve izlenme rekorları kıran İrem Derici, hız kesmeden yeni projelerine devam ediyor. Kısa bir sure once yeni albumunu cıkaran başarılı şarkıcı, şimdi de 6 şarkılık bir cover albumle hayranlarını sevindirecek.

Kalbimin Tek Sahibine, Duşler Ulkesinin Gel Git Akıllısı, Dantel , Aşk Eşittir Biz, Evlenmene Bak, Zorun Ne Sevgilim ve Bazı Aşklar yarım Kalmalı gibi bir cok şarkısıyla dinlenme ve izlenme rekorları kıran yeni nesil Pop Star İrem Derici produktorluğunu unlu iletişimci Ozgur Aras 'ın yaptığı surpriz bir projeye imza atıyor.Soylediği aşk şarkılarıyla kendine ozel bir kitle yaratan ve rakiplerine fark atan İrem Derici , 90'ların şarkılarından oluşacak yeni cover albumu icin şimdiden cok heyecanlı olduğunu soyluyor. İrem Derici, " 6 şarkılık 90'lar cover albumu yapıyorum. Benim 90'larda en sevdiğim şarkılardan oluşan bir album olacak. İki slow şarkı, dort tane de hoppa cubba şarkıların olduğu, biraz yırtık aranjmanların olacağı bir album olacak. Album yapmayacağım diyorum ama kendimi tutamıyorum, bilincsizce yine album yapıyorum" cumleleriyle heyecanını paylaşıyor.

https://www.powerapp.com.tr/powertur...riz-proje.html