Kızlar saclarım ince telli,duz ve yağlı ustelik sarı boyuyorum. Bu kadar şeyin ustune inanılmaz dokulmeye başladı artık sac gormek istemiyordum nerdeyse gunde 2 avuc sacım dokuluyordu ne yapsam fayda etmiyordu yılan yağı şampuanı kullandım oda işe yaramadı. Ama oyle bişeye başladım ki 1.haftada sonuc vermeye başladı. Coğunuz biliyorsunuzdur ama ben yine de sizlerle paylaşmak istedim. Saclarımın uclarına ve az olacak şekilde diplerine tatlı badem yağı,susam yağı ve cam terebentin yağı suruyorum,sacımı topuz yapıp en az 1 saat bekliyorum. Hatta bazen geceden yapıp uyuyorum sabahında yıkıyorum. pantene dolgunluk veren şampuana sarımsak rendeledim tatlı badem yağı,cam terebentin yağı,susam yağı ve saf zeytinyağı koydum. sacımı bir kez o şampuanla bir kezde aktardan aldığım lavanta şampuanıyla sabunluyorum. 3 hafta oldu keşke farkı gosterebilsem. saclarım yok denecek kadar az dokuluyor. eskiden her yerden sac toplardım elimi sacıma atınca avucuma sac gelirdi artık yok, o kadar mutluyum ki ( bu arada bir arkadaşım pantene şampuanın sarımsak kokusunu daha iyi kestiğini soylemişti o yuzden pantene aldım) Not:Sacınız sarımsak kokmuyor