Kızlar saclarım bayadır bakır ve turuncu bazen de cilek sarısı arasında gidip geldi. upuzun saclarım vardı, ve herkes kendi rengi sanıyordu herhangi bi yıpranma olmadı ilk başlarda. yazın calıştığım yere gelen irlandalılar bile doğal rengim sanmışlardı cunku hic yıpranık durmuyordu. daha sonra biraz koyulaştırmak istedim sevmedim ve acıcı surdum ve bu acma işlemini kısa aralıklarla defalarca yaptım :2: değişik boyaları ust uste denedim, beğenmeyince zaten yıpranmıyo sacım diyerek aynı gun icinde 3 kere boyadığım ve actığım oldu en sonunda da aniden diplerden 6 cm sonrası bi 25 cm kadar yandı, keceleşti hamur gibi oldu ve kopmaya başladı. ben de gidip goğus altıma kadar kestirdim, daha sonra yine koyulaştırmak istedim ve bir salaklık edip kızıl kahveye boyadım iğrenc olduğu gibi sacımın yıpranmış yerleri boya tutmadı 2 renk oldu. dayanamadım gidip sabah kestirdim şu an saclarım hayatımda ilk kez bu kadar kısa, cenemden biraz daha uzun. depresyondayım diyebilirim, aynaya bakmak istemiyorum. ustelik kafamda o iğrenc kızıl kahve var şu anda.

ne yapsam da şu saclarımı duzeltsem, brezilya fonu işe yarar mı? boya tutması icin ne yapabilirm? ustelik ust taraftaki rengi de hic sevmdiğim ve alt taraf da soluk bi turuncuda sabitlendiği icin ustu de acmam gerek. dışarı cıkmak, okula gitmek istemiyorum nolur biri bana yardım etsin.

sacınıza bakım yapın ve acmayın cok yoksa benim gibi kısacık yapmak zorunda kalırsınız nolur dikkat edin saclarınıza kızlar (