kızlar, saclarım cok yıpranmış, tiftik tiftik olmuş hatta yanmıştı. o yanık yerleri kestim ve kurtuldum sayılır ama sacımın geneli cok yıpranmış ve cok kuru. long hair communty adlı bir siteden aldığım tarifi denedim ve gercekten işe yaradı. hatta sacımın bukleleri yine belirginleşti, yumuşacık oldu. fotoğrafını da koyuyorum, eski halini belli eden bi fotoğrafım ne yazık ki yok ama bu halinden cok cok kotuydu ve supurge gibi oluyordu ertesi gun sertlikten bırakın bukleyi.
maskeden sonra boyle oldu

tarif şoyleydi: 2 olcu saf shea yağı, 2 olcu sevdiğiniz bir sac kremi ve 1 olcu soğuk preslenmiş hindistancevizi yağı(oda sıcaklığında katı oluyor bu). yağları benmari usulu eritip icine kremi ekliyorsunuz ve cırpıyorsunuz. sacınızın uzunluğuna gore olculeri buyuk tutabilirsiniz. ben sac diplerime surmedim.
ben shea yağı bi turlu bulamadım, loccitane da vardı ama o da 80 kusurdu. almadım. onun yerine şoyle uyguladım tarifi
2 olcu hindistan cevizi yağı, 1 olcu badem yağı, 2 olcu gliss shea cashmere krem. sac boyuna yaydım ve masaj yaptım. istediğiniz kadar bekletebilrsiniz. ben arada fon makinası ile ısı verdim. 3 saat falan bekletip yıkadım. umarım sizin de işinize yarar.