kızlar saclarım yanmıştı ve kestirmiştim belki hatırlayanınız olur, o telaşlı halimle de konu acıp size danışmıştım. saolsun bir suru arkadaş ellerindne geldiğince yardımcı olmaya calıştı, bir suru işe yarar fikirler sundular bana. saclarımın kısa haline alıştım, hatta hoşuma gitmeye başladı bile diyebilirim ama renk konusunda o 2 renkli hale ve alttaki kısmın o soluk ve kotu gorumune cok alışamamıştım. kestirdiğim kuafore ve cok iyi olduğu bilinen başka bir kuafore de danışarak bu yarı kalıcı, amonyaksız ve bitkisel boyalardan almaya karar verdim. acıkcası manic panic ve jean's color arasında tereddutte kaldım. manic panic te bir suru renk seceneği vardı, ben turuncu veya kırmızı bir şey istiyordum ve 5 seceneğim vardı. vampire red denen renklerini cok beğenmeme rağmen jean's color'un chili red ini sipariş verdim internetten. cunku miktarı manic panic'in iki katıydı ve aynı gun kargoyla ertesi gun elimde olacaktı. (cok sabırsızım:/) ilk once sacımın boya almayan bir tutamında denedim ve sonuc ışıl ışıl, parlak, yumuşak rengi gayet guzel almıştı. daha sonra tum sacıma yedirdim boyayı ve 20 dakika tuttum. şişenin 1/4 tum sacıma yetti. bu boyayı geceden boyayıp sabah yıkayanlar da var ama uğraşmadım hic. kırmızı saclarımı once garipsedim ama ten rengim acık ve neutral denen alttonda olduğundan sırıtmadı. evet doğal durmuyor bakır gibi ama ben sevdim. zaten aktıkca da cok guzel bir bakır oluyormuş. bundan sonra muhtemelen manic panic in tiger lily adlı turuncu rengini alacağım.

eğer benzer sebeblerden dolayı saclarınızı boyayamıyorsanız tavsiye ederim bunu boyaları. sacın ic yapısına işlemiyor ve yuzeyden renk veriyor. koyu renklerden uc renklere kadar iki markada da renkler mevcut.

benim sacım ilk 3 yıkamaya kadar şoyle uclardaki gibiydi dipler haric. dipler daha koyu kırmızıydı. burda ışıktan ust kısmı koyu cıkmış.

sonra boyle oldu

ve şu an boyle.