merhaba hanımlar baya boya markalarına bayıyordum vee dogru durust bu renkleri kulananları goremedim boyamayıp merak edenler icin fikir olsun diye ekliyorum ona gore boyarsıınız

1. resim akşam sarı ışıkta cekilmiş ve voila kullu kumrala boyanmış hali..bide akmışş hali
2.resim dun boyadım loral koyu kullu kumral..gun ışıgında guzel gozukuyor..yalnız akşam baya koyu duruyor..bu reismdeki gibi acık deill malesef
loreal turunculugu kapatmada daha iyiiii ama beyazları hic kapatmıyor..
sac dibimden 1 cm lik kendi sacım vardıı o kısım bi ton daha acık tuttuu dikatli bakınca anlaşılıyor...bidahaki boyamamda kulu sarı alcam ama bbusefer once ucları boyuycam sonra dipleri
kısaca ozetlersem kutu uzerindeki renk hayatta tutmuyorrr..kendi dogal sacınıza acık sarı yapsanız bile kumral oluyorrrronun icin korkmadan boyayabilirisniz en acık renklerii..yalnız diplerii ucları boyadıktan sonra boyayın derimmm...ben once diplerden başladım..zaten dipleri boyayana kdr 20 dk falan gectii..sonra ucları boyayıp 40 dk beklettimmm...oyle olunca dipler biras acık durduuuama dikatli bakınca anlaşılıyor oyle bariz fark olmas