mrb arkadaslar
kuafor gazabına uğrayıp uzun zaman sacını toparlayabilmek icin uğraşanlar sayfası yapiim dedim
bir umutla kuafore gidip onca para odeyipp kotu suprislerle karsılasanlar onca şampuan, kremler,bakım urunleri,yağları,serumlar vs... kulanıp ekstradan bide lastik gibi uzayan sacları adam etme umudu besleyenler onca para dokenler... vee depresyona girenler
neyse mısır puskulune sahibim bende 9 aydır uğraşıyorum sacları duzeltmek icin... memnun kaldıgım urunleri paylaşmak istedim sizlerle

elseve şampuan (arı sutu sarı şişede) ve kremini aldım saclarımı sakinleştirdi banyodan cıkınca pantene onarıcı bakım spreyini sıkıyorum saclarım toparlandı gozle gorulur sekilde

gliss ultimate repair (keratin şampuanı) siyah şişede bunu keşfettim... cunku yanık saclara keratin depolamak gerekiyormuş... sipariş verdim denicem bulamadım cunku

ayrıca organix instant repair (sacı hızlı uzatan şampuan) duydum aldım kullanıyorum A.B.D den ithal 25 tl... 2. şişeden sonra uzatıyormuş umarım işe yarar cok met ettiler bakalım gorcez bi denemediğim bu kalmıstı

kuaforlerde keratin yukletiliyormuş yeni oğrendim sacı toparlıyormuş bunu kuafore danışcam nasıl bir işlem??

şimdilik bu kadar umarım aynı derttaş arkadaşlarla fikir alış-verişi yapabiliriz