merhaba herkese,
saclarimla uzun zamandır uğraşıyorum..ve 7 senedir golge,boya yaptırırım saclarıma..bu sebepten oturu baya yıprandı tabii..
2 sene bakırdi saclarım artık sıkılmıştım ve 7 ay once kendi rengime(kumral) boyattim..bir sure de oyle kullandım,kuaforum saclarımın cok yiprandigindan bahsedip durudu..bu arada gerek kuaforde gerekse evde bakımımı ihmal etmezdim,ozellikle her boya yaptırdıktan sonra kuaforde mutlaka bakım yaptırırdim..ama yinede saclarım oldukca yıprandı..kendi renginden de sıkıldım ve cok hafif golge artırmıştım,ben daha acık sarı istiyordum fakat kuaforum yanar diye yapmadı,3 ay da oyle kullandım..bakırin ustune kumral,kumralin ustune golge..yine sıkıldım

kafayı..Salı gunu de kerastase in yıpranmış saclar icin olan maskesini ve banyodan sonra kullanılan sac kremini aldım..Pazartesi aksamı yıkandığında saclarımı cok zor acmıştım..Salı gunu urunleri aldığım yerde hemen bakımımı yaptırdım..dun sac kremi kullanmadan yıkadım saclarımı ve tarak resmen sacımdan kaydı gitti

suan saclarım hem dokulmuyor hemde ucları kuru değil ve yumusacik..
gercekten cok memnunum..cok para verdim ama helal olsun..bugune kadar zaten sacıma harcadığım paranin haddi hesabı yok..kerastase bilirsiniz pahalı ama inanın değiyormuş..bu kadar kısa surede bu kadar etkili olabileceğini duşunmemiştim..
tek yapmanız gereken kerastase satan bir kuafor bulup ihtiyacınız olan urunleri almak..tabii para kısmını da unutmayın..ama inanın değiyor..tek seferde sac dokulmem durdu,ucları kupkuru olan ve acılmayan saclarım kremsiz acıldı