bende saclarımı kahveye boyadım ama bıldıgın sıyah gıbı oldu ve benı cok sert gosterdı ve gozlerımde bal rengi ve beyazım..bana gıtmedı..
dun oryal aldım ve %40 lık acıcı kullandım..bugun arkadasım actı saclarımı bole bakırımsı bır renk cıktı ortaya hatta annem boylede kullanabılrsın dedı..ama ben 2 saclık almama ragmen sacclarım gur oldugu ıcın dıplerıne yetmedı.zaten surdukce ve bıras gectıkce kuruyo gıbı oluyo..oryalle acacaksan ve sacların uzzunsa fazla al.aldıgım yere kalsa bana bır saclık verecektı ve rezıl olacaktım..aldıgım bıle ucu ucuna yetırdık ve su bıtane sac acısı var hair plus dıye ve ıcınde cok az var o yusden saca yetecegını dusunmuyorum..ben igoranın oryalını ve fonex ın % 40 lık sıvısını kullandım..saclarım acıldıktan sonrada kumrala boyadım o kadar tatlı bı renk oldukı..tam kumralda olmadı tam kızılda olmadı ama daha bır kere yıkadım..bakırla sarı arası bı renk oldu suanda ve ben cok begendım..
bana olan malıyetıde 22 tl boyada dahıl ve kuafor bana acsaydıı 100 tl ye yapcaktıı..
oryal sacın dıbıne degmedıgı surece cok zarar vermıyo yada benm sacıma zarar vermedı. ben dıplerıne surmedım ve surmmedgım halde renk farkı olmadı cunku dıpler kendı sacım oldugu ıcın uyum sagladı