aslında yazmam doğru mu bu meslekteki arkadaşlar icin bilmiyorum ama işinde iyi olanları tenzih ederek soyluyorum.yaklaşık 6aydır sacımı kendim boyuyorum tabi her hafta diil 4-5 haftada bir,bi kere acıcıyla 15dk actım bal-kahve tonlarında dolaşıyorum bi kac boya markası denedim hicbirinde de sorun yaşamadım sacımda ne kuruma oldu ne kırılma ki onceki kuaforum organixin urunlerini kullanmasına rağmen sacım boyayla mahvolurdu. arada uclarından kesiyorum bu surede 2kez fon cektirdim kendime iyi bi fon aldım onla kurutunca bile onceden catal catal olan sacım fonlu gibi duruyo.iyi bi şampuan ve bi kac keratin ilaveli sac bakım urunu kullanıyorum saclarım ciddi anlamda kendine geldi uzamaya başladı arkadaşlarım da inanamıyo son zamanlarda kaşımı bile kendim alıyorum doğal formuna kavuştu.
yani belki benim kuafor secimlerim hatalıydı bilemiyorum ama duz renk boyada hep istediğim rengi elde ettim renk akana kadar zaten dibim geldi dip yapınca sacım parladı hep bakımlı oldu bu surecte..loreal koleston neva color denedim karıştırarak boyadım sacım hicte kotu olmadı.bi sure kuafor cilesine son vermek isteyenler deneyebilir yaptıkları extra bişey olduğuna inanmıyorum artık..