Sevgili hanımlar saclarımızı uzatamamak bir coğumuzun kabusudur..
uzatmaksa hayalimiz..
istedim ki bu başlıkta saclarımızı hangi yontemlerle uzattığımızı paylaşalım.. hatta fotograflar yukleyelım...
aşamaları yazalım...

ben once kendimden başlıyım,

liseye kadar saclarım hep kısaydı.cok gur ve dalgalı oldugundan ailem hep kestırırdı.(okadar kalın tellı ve gur ki saclarım kısayken daha sorunlu oluyor.)
liseyi bitirince boyasız saclarımı birkac yıl omuz hizasında kullandım ama sacım hic bir zaman sırtıma uzanmamıştı.

tam uzattım derken 2 yıl ust uste acarken yaktılar sacımı..o gunden beri birdaha rofle yaptırmadım. 3 yıldır sacımı kendim boyadım,kendim uğraştım ama ne yaptım ettim uzattım..şuan sırt kemiğime geliyor..

2 aydır da boya surmuyorum orjinal rengine boyattım...(kestane tonu)

bu surecte surekli kulandığım urunler,şampuan ve sac kreminde elseve ve down under serileri bana en iyi gelenlerdi..
ossion+ marka sac serumum,gliss sıvı sac spreylerim ve mecit efendinin sac bakım yağı en cok kullandıgım urunlerdi...

1 ay oncede sacıma sac botoxu yaptırdım brezilya fonu değil,sacı yakmıyor.yan etkisi duzleştirmesi ve ipek gibi saclar...
keratin maddesinin bozulmaması icin nude ve doa marka şampuan ve sac kremi kullanıyorum artık...ve son 2 yıldır belkı sacıma 10 kez fon cektirmişimdir.uzagım artık sacı yıpratan seylerden...

hedefim saclarımı belime kadar indirebilmek...

şuan saclarım zaten yumuşak oldugu icin cok buyuk bakımlar yapmıyorum 2 -3 haftaya bir watsonsun avakadolu bakım maskesını uyguluyorum... 2 ayada saclarımı karamel renge dondermek istiyorum.

işte boyle..sizinde sac uzatan sırlarınız ve izlediğiniz yollar varsa paylaşmanızı isterim..