bir bucuk yıllık maceramın bileşkesi....once soyleydi,doğal sac rengi

sonra kurtlandım ve acma işleminden sonra alix 7.44 e boyandı.

buda 2 hafta sonraki akmış hali:

sonra sıkıldım ve kahveye boyadım..bayağı bir siyah gibi oldu onceleri ama yıkadıkca acıldı ve ana tonuma geri dondum..tabi uclar daha acık oldu onceki acma işleminden dolayı...
sonra yine rahat durmadım..bu kezde uclarına balyaj yaptım evde,biraz komik bir goruntuydu ama değdi..once krepe yapıp boyayacağım yerleri acıkta bıraktım

sonra da koleston rofle seti ile boyadım uclarını,uclarına daha yoğun yukarıya cıktıkca daha az surdum boyayı..neredeyse supurur gibi yani,sonra folyo ile sardım ve yaklaşık 15 dk bekledim:

buda sonucu:

aradan bir kac ay gecti ben yine bakırı ozledim..bu kez akıtma şeklinde acıldı saclarım ve alix7.43 le boyadım.aslında burada gorunduğunden daha bakır..gun ışığında bir harika...

veeeeeeee acı son....
depresyonda olduğum bu gunlerde gecenin 12 sinde aldım elime makası ve şole kestim:

bir kac gun bole gecti ve dun yine actım,palette in rofle seti ile:

sonra palette 9.0 a boyadım

ve anladım ki ben sarısın olamam..kotu bir renk demiyorum,sadece bana yakışmadı diyorum...
şimdi palette 7.554 var elimde ama boyayıp boyamak ta kararsızım..bunun ustune ne renk cıkar boyarsam,bilgisi olan varsa lutfen yazsın..yeterince moralim bozuk zaten..ben kahve,ilk resimdeki sacım gibi,belki biraz daha acığını gibi istiyorum...