Goldwell / Sac Bakım Urunleri
Alman markası Goldwell ile tanışmam, Cheapsmells'in yaptığı bir indirimden faydalanmamla başladı. Bu zamana kadar pek cok sac bakımı urunu kullandım. Tigi Bed Head, John Frieda, Schwarzkopf, Sebastian, L'Oreal (Professional, Paris, Serie Expert), Wella, Kerastase...vs Hepsini bir cırpıda bir kenara attırdı. Saclarıma en iyi gelen urunleri sıralamam gerekirse her zaman icin ilk sırayı Goldwell alır.
Cok memnun kalmamın otesinde, bir servet dokmem gerekmiyor bakımlı saclar sahibi olmak icin. Duzenli olarak kullandığım iki urun var ki, bu anlamda denediğim urunlerin kesinlikle en iyisi.
Hafif dalgalı saclarımın, dalgalarını belirginleştirerek bukle bukle yapan şahane, "Goldwell Dynamic Loop Curl Spray" Bir diğeri ise, saclarımı ağırlaştırmadan hacim katan ve doğal gorunum sağlayan sac kopuğu olan "Goldwell Styling Volume Power Whip"
Ben her ikisini de 6,2£ aldım. Tabi bir de kargo ucreti vardı. Uc parca daha ıvır zıvır alıp (lipgloss, stila far gibi) toplamda kargoya 4,29 £ verdim. Sac kopuğun en buyuğunu almıştım ustelik.
Şu andaki fiyatları, benim aldıklarıma nazaran 1£ artmış durumda.
Bizbizeguzellik.com sitesinde bahsedilen 60 saniyelik bakım jelini de merak edip, gecen hafta Strawberry'de hazır %10 indirim varken aldım. Yanında da dalgalı saclar icin bakım kremini ekledim; Curly Twist Sac kremi.
60 saniyelik bakım jeli cok pratik ve gercekten vaadini yapıyor. Sac kremi ise dalgaları daha net ortaya cıkarıyor. Goldwell aşkım urunlerini kullandıkca daha da artmakta.
miskinkek.com da bahsedilmiş..denemeye değer urunler..
https://lh6.googleusercontent.com/-a...60+Sec+Gel.JPG
schwarzkoph, loreal, syoss, wella, koleston, palette, vital , ve daha bir surusu.....hatta hepsi..........
her yeni cıkan urununu merak ettiğimiz, guven duyduğumuz bu markaların, nasıl ortaya cıktığını anlamak icin sizi "markanı kendin sec" e bekliyoruz..bu ve bunun gibi bircok markanın kritiği yapılıyor..siz de fikrinizi belirtin...
:103::103::103:http://www.kadinlarkulubu.com/evcil-hayvanlar/546218-markani-kendin-sec-tum-kk-kadinlari-burada.html :103::103::103: