Herkese merhaba

yaklaşık 8-9 ay once saclarımın dipleri acımaya başlamıştı ozellikle saclarıma dokunduğumda iğneler batıyormuş hissi veriyordu bu acı. İnternetten biraz araştırdım bazı yerlerde sac nezlesi olduğunu okudum bi kac yerdede saclarınızı kaybetmeye başladığınızın habercisi olabilir diye...
saclarım cok fazla gurdu kuaforlerin sık sık ovgusunu alırdım sağlıklıda saclarım vardı. ancak cok fazla sacın dezavantajlarından biride saclaım cok kabarıyordu ve gunluk haytta kullanması zor oluyordu. bende (şu an ne kadar pişman olsamda) saclarımı surekli olarak sık sık değil surekli duzleştiriyordum.
duzletiricinin sacları kırdığını yıprattığını goruyor ve duyuyordum ama sac doktuğunu hic duymamıştım. benim saclarım allaha şukur hic yıpranamdı normal herkeste olan kırıklar kadar kırılıyordu o kadar. sizce sebebi ne olabilir şu sac diplerinin acıması olayıyla bir ilgisi olabilir mi..cok canımı sıkıyor da paylaşmak istedim aslında.. hem surekli duzleştirici kullanan arkadaşlarda belki yazıyı gorup kenilerine bir dur derler belki kesin sebebi bu değildir ama
aynı sorunu yaşayanlar olduysa ya da cevrelerinde karşılaşanlar yardımcı olurlarsa cok sevinirim