Merhabalar... Buraya yeni uye oldum ve bu ilk mesajım ama bilmenizi isterim ki onerilerinizi uzun suredir takip ediyor, forumunuzu sık sık ziyaret ediyorum guzel paylaşımlarınız icin cok teşekkurler bundan sonra ben de paylaşımlarımla aranızda olmaya calışacağım. Yaklaşık 2 senedir saclarımı kestirmedim ve ilk kez bu kadar uzadılar diyebilirim. Aslında saclarımı cok seviyorum ama bu aralar yaşadığım duygu değişimlerinden dolayı hayatımda yapacağım değişikliğe saclarımdan başlama niyetindeyim.

Yarın gidip kestirmek istiyorum saclarımı, oncesinde sizlere bir danışayım dedim. Kabarık ve kolay elektriklenen saclarım var ama surekli maşa ve duzleştirici kullanıp yatıştırıyorum saclarımı, kısaldıklarında da kullanmaya devam edeceğim. Saclarım yıpranıyor biliyorum ama bu sac tipinde başka şansım yok. Sacımı ne zaman kestirsem aşırı katlı kesimler, klasik ama bende hoş durmayan modeller uygulandı ve hic memnun kalamadım saclarımdan. Bu kez radikal bir kesim istiyorum. Aslında bob modeli kestirmek istiyordum ama percemim var oyle olamayacak sanırım. Cok fazla olmasa da cilt problemlerim var omzumun ustunde bir model duşunuyorum ama cok kısa yuzumu cok on plana cıkartan bir şey olsun da istemiyorum cilt problemlerim nedeniyle. Gozlerimi ortaya cıkartacak bir model olabilir belki, buyuk gozlerim var. Yuzumu ince gosterebilecek bir model ya da belki. Cunku yuzum yuvarlak ve yanaklarım birazcık toplu. Kuaforun onerilerini de dinleyeceğim ama onceki kotu tecrubelerimden dolayı cok guvenemiyorum kuaforlere, yardım ederseniz minnettar kalacağım.

Bu arada 20 yaşındayım yaşıma uygun bir şey onerirsiniz belki diye belirteyim dedim.