herkese merhaba kendi kendime bulduğum ve ilk defa deneyip cok ama cok memnun kaldığım bir bakım kurumu paylaşacağım sizlerle..
evdeki bitkisel yağlarla elde ettiğim karışımı saclarıma uygulayıp 1 saat kadar beklettim saclarımda
karışımda;
corek otu yağı
zeytinyağı
cam terebentin yağı
tatlı badem yağı
1 ampul bephanten
gliserin
menekşe yağı
bunlardan goz kararınca fısfıslı şişeme doldurdum calkalayıp diplerden uclara saclarımın tamamına uyguladım ve 1 saatin sonunda yıkadım saclarımı
banyodayken gliss boyalı saclar icin olan şampuanımla iyice yıkayıp duruladıktan sonra watsonstan aldığım ve cokkk memnun kalarak kullandığım ballı sac bakım cilasından bolca alıp saclarıma uyguladım ve 10 dk. beklettim duruladım saclarımın hafifce havluyla kuruladıktan sonra pantenenin parlaklık veren boyalı sacların icin olan sac bakım serumundan saclarımın uclarına uyduladım kendi kendine kurumasını bekledim kuruttuktan sonra glissin kuru saclara uygulanan yine boyalı saclar icin olan ışıltılı serumundan avuclarıma sıkıp uyguladım sonuc harika! ışıl ışıl yumuşacık oldu saclarım gercekten cok etkili oldu herkese tavsiye ediyorum

urunler bunlar