Gecen yaz strawberry'den getirtmiştim. fiyatı epeyce tuzlu olduğundan korkarak kullanıyordum. yaklaşık altı aydır da elimi bile surmemiştim. pazar gunu saclarımı gliss'in siyah serisinden şampuanla (icine cam terebentini de eklemiştim) yıkadıktan sonra saclarım ıslakken surdum, 15- 20 dakika sonra saclarımı hafif yollu fonledim. saclarım kuaforden cıkmış gibi oldu. o uclardaki sertlik ve posur posur olma hali gecti. tam dort gun saclarım kuaforden yeni cıkmış gibi gezdim. bugun de yıkamadan iki saat once hindistan cevizi yağına ( bu aktarlarda kucuk şişelerde satılan değil, life co. sitesinden almıştım buyuk bir kavanoz) bir ampul b komplex ve bir ampul bepanten karıştırıp saclarıma surdum. sera strecle başımı sardım. yıkadıktan sonra yine keratin complex'i kullandım. yine aynı sonuc. dolayısıyla, sacları boyadan yıpranan, buna care arayan arkadaşlara maddi durumları uygunsa hic boşuna başka şeyler denemeyip bu urunden kullanmalarını oneririm.
cam terebentini şampuanla karıştırıldığında gercekten işe yarıyor. beş altı yıl once yine boya yuzunden perişan olan saclarımda bu cozumu denemiştim. işe yaramıştı. yine yarıyor.