Merhaba kızlarrr forumda gezinirken saclarımıza yaptığımız bakımları bir arada toplıyalım istedim. Herkes deneyimlerini yazarsa birbirimize daha fazla faydalı olabilirz diye duşunuyorum..

Oncelikle saclarım duzleştiricen maşadan dolayı cok yıpranmıştı ve aşırı dokulme vardı, o guzelim gur saclarımdan eser kalmamıştı :26: surekli uclardan kestirmek zorunda kalıyordum ve kısa sactan hoşlanmadığım icin uzaması icin sinameki kurunu kullandım. Acıkcası hic bir faydasını gormedim saclarımda. Yaklaşık 4 aydır saclarıma hic bir şey yapmıyorum (fon, maşa, duzleştirici) saclarımı duştan sonra kendi haline bırakıyorum hafif dalgalı kabaran saclarım var, kabarıklığını alması icin gliss total repaır onarıcı sıvı sac kremini kullanıyorum. Saclarım inanılmaz yumusacık oluyor, kolayca taranıyor ve istediğim kadar saclarıma kullanıyorum kesinlikle yağlanma yapmıyor. Saclarımın gurleşmesi icin şampuanıma cam terebentin ekliyorum ve saclarım inanılmaz gurleşmeye başladı, yeni yeni bir suru saclar cıkıyor (kısa saclarıda uzatıyor ayrıca) Saclarım kuruduktan sonra saclarımı oruyorum bu sayede guzel dalgalrım oluşuyor hem de saclarımın uzaması hızlanıyor. Şuan saclarım belimde hala kırık var ama kestirmek istemiyorum. Kestirmeden kırıklardan nasıl kurtulabilir kızlar yardımcı olursanız sevinirim..

Birde watsons ballı sac maskesi varmış, ben denemedim ama en kısa surede almayı duşunuyorum. Sacları cok beslediğini ve parlattğnı duydum aklınızda bulunsun canlarımm