Gecen ay annemlere gidince eskiden surekli alışveriş yaptığım kozmetik satan bir yere uğradım bu bayan yıllardır sacını sarıya boyar bende 10 yıldır boyuyorum bazı arkadaşlar biliyor bir suru marka ve boya tonu değiştirdim hepsinde de turunculuk oluyordu ama sonradan oriel katmaya başlamıştım tabi buda zamanla sacın rengini daha cok acıyor ve cok yıpratıyor bayan bana bitkisel bir boya onerdi tamda o gun palette 10.1 almıştım onunla boyucaktım boyanın adı CLEMENCY (7.5 tl) hemde normal boyalardan 1.5 kat daha fazla bende iki boyayı eşit bir şekilde ikiye bolup sacımı boyadım ve rengi muhteşem bir sarı oldu (BEBEK SARISI GİBİ DOĞAL) hemde 15 gun oldu rengi hala aynı sacımıda yıpratmadı bende normalde her boyada diplerimde yanma ve aşınma oluyordu bunda hic hissetmedim paletteyi tek başıma boyayınca renk guzel oluyordu ama diplerim felaket yara oluyordu şu an hicbir sıkıntı yok internettede araştırdım fiyatı 5 tl yazıyor bence mutlaka deneyin benim tuplerin yarısı duruyor onuda onumuzdeki ay boyucam yine sonucu buradan yazarım
CLEMENCY 902 EKSTRA PLATİN SARI (YARIM TUP BOYA, YARIM ŞİŞE SUYUNDAN)
PALETTE 10.1 KULLU ACIK SARI (YARIM TUP BOYA, YARIM ŞİŞE SUYUNDAN)