Merhabalar.
Sacımla ilgili yorumlarınızı almak istedim olumlu/olumsuz.
Sizce kuafore gitmeli miyim ? Sacımı kestirmek istemiyorum şubatta kestirmiştim besleme gibi yaptı bıraktı sağolsun. 1 ay depresyona girdim. Şu zamana kadar da uzattım.
Ben resimleri koyayım siz yorumlayın.
onden[webcam cekimi].................................................. ...onden[aynadan]

sağ profil[webcam cekimi] ...........................................sağ profil[aynadan]

sol profil[webcam].................................................. .......... sol profil[aynadan]

bu da ortaya karışık oyle caprazdan

Ben pek hatta hic resim cektirmem o yuzden bunları buraya koyma amacıyla cektim. Aslında şaşırdım cunku guzel gozuktuler gozume :/ Yarın kuafore gitmeyi duşunuyordum. Sizce gitmeli miyim ? Sacımı hep bu şekilde kullanıyorum. Duştan cıktıktan sonra kendisi kuruyor.
Sacımda bir sorun varmış gibi duşunmemin sebebi kendimi beğenmemem olabilir mi ya yuzumu kapayınca sacımı beğendim resmen

Annem saclarımı hic beğenmez ona gore sac dediğin pırasa gibi olmalı sanırım. O da etkiliyor beni. Onu de rahatsız etmeye başladı uzadı cunku. Sac kestirmek fobim oldu şubattan beri onunden bile gecmedim:/
Yorumlarınız cok onemli lutfen yorum yapın şoyle yap boyle yap şeklinde...
+
Kaldırdım...................................